Image

Om oss

CYKELKOMPANIET är Sveriges nya och snabbast växande fackhandelskedja inom cykel.

Cykelkompaniet är en fackhandelskedja för duktiga fristående cykelbutiker som sätter konsumenten i fokus där service och kvalitet är extra viktigt för att få en återkommande nöjd, glad och trygg kund.
Cykelkompaniets butiker har lång erfarenhet och samtliga butiker har proffisionella serviceverkstäder med enormt kunnig och utbildad personal. Hos oss går säkerheten alltid först och vi levererar din nya cykel körklar och inställd efter dina önskemål från butiken.

I Cykelkompaniets butiker erbjuder vi kvalitetscyklar från Sveriges mest kända varumärken bl.a. Monark, Crescent Sjösala, Ecoride och Christiania bikes som klarar av att leverera våra högt ställda krav för att hålla den kvalité som krävs i vårt Svenska klimat.
På Cykelkompaniet.se kan du som kund se om cykeln som just du letar efter finns i din lokala butik eller finns att beställa dit från centralt lager och få den monterad och körklar av utbildade mekaniker, självklart ställer vi in sadel och styre efter dina önskemål. 

Butikerna som har gått samman i Cykelkompaniet är lokalt starka återförsäljare med sitt eget varumärke och ägs av butiksägaren. Vilket gör att vi kan ge dig som kund vad en kedjas storkundsfördelar innebär men samtidigt behålla den lokala känslan för sortimentet vilket kan variera beroende på butikens inriktning och geografiska läge.

Varmt välkomna till cykelkompaniet.se och anslutna cykelbutiker.

Med vänlig hälsning

Cykelkompaniet AB