Christiania Bikes

Event Bike E-Drive

Christiania Bikes Eventbike El-drive är en blickfångare som presenterar din verksamhet på ett miljövänligt sätt. Street food, reklamkampanjer eller mässor är bara få exempel där Event Bike är en självklarhet.

Läs mer

59 999 :-

* Required Fields

59 999 :-
Välj butik och visa lagerstatus

Detaljer

P Box / Event Bike. En klassiker sedan Christiania Bikes start. Nu är den eldriven!

Christiania Eventbike är en blickfångare som presenterar din verksamhet på ett miljövänligt sätt. En lastcykel för företag som erbjuder varor eller information, litteratur på marknader, turistmål, transporthubbar Street food, kampanjer eller mässor etc. Det är bara få exempel där Eventbiken är en självklarhet. Det ger även en tydlig bild av sin verksamhet i miljödebatten. Att ställa bilarna och ställa om är viktigt och det visar man tydligt om man ersätter många av bilens onödiga mil med en lådcykel. E – Drive är 8-växlad med motordrivning på bakhjulet för en säker och stabil gång. Stor tydlig LCD display visar klart och tydligt din hastighet, assistans, batterikapacitet samt den totala sträckan. Programvaran som är väl genomtänkt och anpassad exakt till Christiania Bikes. Elmotor system är från danska tillverkaren Promovec som har utvecklat och designat systemet i Danmark. Systemet har testats i skandinaviska väderförhållanden och tål de svåraste utmaningarna. Därför tillhandahålls också en 3-års garanti på motorn och upp till 2 års extra kapacitetsgaranti på batteriet när du registrerar batteriet hos Promovec utöver den normala 2-årsgarantin. Dessutom produceras batterierna i Danmark enligt den högsta standarden på 100% förnybar energi och i enlighet gällande arbetsmiljöregler.

  • Batterikapacitet på 17.4 amp som ger en räckvidd på upp till 70 km
  • Hydrauliska skivbromsar
  • Stor tydlig belyst LCD Display
  • Punkteringsskyddade däck
  • Ergonomisk skiva och sidobord
  • Kan folieras i en egen design

Du transporterar ditt material väderskyddat och på ett miljövänligt sätt fram till den punkt där du skall arbeta. Ergonomin är god med utdragbar skiva och sidobord. Parasoll-hållare ingår. Eventcykeln är el-assisterad med 24” hjul och kraftfulla hydrauliska skivbromsar. Punkteringsskyddade däck ingår. Reklamvärdet är oerhört stort och en Christiania Event Bike betalar sig snabbt. Den kan också folieras i en egen design.

Event Bike är en Dansk ikon

Detta är modellen Event Bike och det är tidlös klassiker som är en omåttligt populär vän bland hantverkare, vaktmästare och inte minst det danska postverket. Den funkar även som en central punkt i verksamheters marknadsföring då den kan folieras med er logotyp samt slogan. Det är även ett tydligt sätt att ta ställning i miljödebatten som verksamhet.

Teknisk Specifikation

Bakväxel
Sram X4
Låda
L88 x B62 x H60 cm, Bricka 59 x 86 cm Handbyggd i Denmark
Övrigt
Ditt material är väderskyddat och bra ergonomi med utdragbar skiva och sidobord
Ram
Aluminium
Sadelstolpe
26,4 Aluminium
Sadel
Selle San Remo Gel
Skärmar
Ja
Vevparti
M-Wave Aluminium
Växelreglage
Sram 8 Rapidfire
Antal Växlar
8
Rammaterial
Aluminium
Pakethållare
Ja
Motorplacering
Bakhjulsmotor
Vikt
Tilllåten totalvikt 251 kg
Pedaler
M-Wave Aluminium
Motor
Promovec Cargo
Lås
Godkänt ramlås Abus
Kedja
Antikorrosion rostbehandling
Kassett
Shimano CS-HG41 8 del 11-34T
Hjulstorlek
24 tum
Batteri
Promovec 17.4 amp
Bromsar
Bengal Hydrauliska skivbromsar
Elsystem
Promovec
Bromstyp
Hydrauliska skivbromsar
Däck
Punkterings skyddade däck
Display
Display Cargo LCD