Christiania Bikes

Comfort Light E-Drive

Europas mest sålda lådcykel. Lådcykeln som har blivit världskändis, återförsäljare över hela världen representerar Christiania Bikes med stolthet. Med en eldriven Christiania cykel så är inte längre sträckor ett problem längre. Comfort är vår mest klassiskt utformade eldrivna lådcykel. En bra allround lastcykel på grund av sin lådstorlek och starka konstruktion. Du kan ta barnen till skolan eller transportera tyngre laster, nu med enkelhet tack vare en stark bakhjulsdriven motor.

Läs mer

51 999 :-

* Required Fields

51 999 :-
Välj butik och visa lagerstatus

Detaljer

Comfort E-Drive. Europas mest sålda lådcykel.

Lådcykeln som har blivit världskändis, återförsäljare över hela världen representerar Christiania Bikes med stolthet. År efter år slår Comfort E-Drive rekord i försäljning. E-Drive är 8-växlad med motordrivning på bakhjulet för en säker och stabil gång. Stor tydlig LCD display visar klart och tydligt din hastighet, assistans, batterikapacitet samt den totala sträckan. Programvaran som är väl genomtänkt och anpassad exakt till Christiania Bikes. Elmotor system är från danska tillverkaren Promovec som har utvecklat och designat systemet i Danmark. Systemet har testats i skandinaviska väderförhållanden och tål de svåraste utmaningarna. Därför tillhandahålls också en 3-års garanti på motorn och upp till 2 års extra kapacitetsgaranti på batteriet när du registrerar batteriet hos Promovec utöver den normala 2-årsgarantin. Dessutom produceras batterierna i Danmark enligt den högsta standarden på 100% förnybar energi och i enlighet gällande arbetsmiljöregler.

 

  • Batterikapacitet på 17.4 amp som ger en räckvidd på upp till 70 km
  • Stor tydlig belyst LCD Display
  • Hydrauliska skivbromsar
  • Stabil i kurvor
  • Lång hållbarhet
  • Motordrivning på bakhjulet

Hydrauliska skivbromsar, styrbroms och 24” hjul bidrar till en säker färd. Med Christianias Bikes unika ramkonstruktion som ger en hävstångseffekt vid kurvtagning använder man 70% av sin egen kroppsvikt som kraft, resten med armarna. Vändradien är bara 480 cm vilket gör det till en överraskande manövrerbar lådcykel i de flesta urbana miljöer. Den totala bredden på 87 cm har utformats för att enkelt kunna komma in i normalstora bakgårds-dörrar. Comfort E-Drive kommer fullt utrustade med bl.a Bugatti XL kapell, hydrauliska skivbromsar med parkeringsbroms, öppningsbar front, stöd, belysning fram och bak, parasollhållare och låsbar bänk med plats för 2 barn.

En eldriven Comfort

Klassiska Comfort är en ikon. Nu är den eldriven för att underlätta för dig som cyklist. Det är nu busenkelt att cykla med barnen till skola och dagis samt dra en sväng inom Ica. Bilen blir enkelt ersatt av en lådcykel från Christiania Bikes.

Teknisk Specifikation

Bakväxel
Sram X4
Låda
88 x 62 x 50/36 cm, Handbyggd i Denmark, plats för 2 barn
Övrigt
Bugatti XL kapell, frontdörr, backspegel, flaskställ. Svängradie 480cm,
Ram
Aluminium
Sadelstolpe
26,4 Aluminium
Sadel
Selle San Remo Gel
Stöd
Frontstöd
Skärmar
Ja
Vevparti
M-Wave Aluminium
Växelreglage
Sram 8 Rapidfire
Antal Växlar
8
Rammaterial
Aluminium
Pakethållare
Ja
Motorplacering
Bakhjulsmotor
Vikt
44 kg , max totalvikt 235 kg
Pedaler
M-Wave Aluminium
Motor
Promovec Cargo
Lås
Godkänt ramlås Abus
Kedja
Antikorrosion rostbehandling
Kassett
Shimano CS-HG41 8 del 11-34T
Hjulstorlek
24 tum
Batteri
Promovec 17.4 amp
Belysning
Ja
Bromsar
Bengal Hydrauliska skivbromsar
Elsystem
Promovec
Bromstyp
Hydrauliska skivbromsar
Däck
Punkterings skyddade däck
Display
Display Cargo LCD